Ons Werk

Discover what we have already made.

Als jonge digital product studio proberen we voortdurend te leren en te verbeteren. Deze pagina getuigt van ons verlangen om beter te worden in het voorzien in jouw behoeften.

Neem een voorsprong met onze flexibele producten.

Bij het ontwikkelen van op maat gemaakte digitale toepassingen kunnen we terugvallen op een toolbox van eigen producten. Waar relevant, zorgen ze ervoor dat we sneller kunnen bouwen zonder telkens vanaf nul te moeten beginnen. Onze Webvue Producten zijn merken met een specifiek doel voor ogen, bruikbaar op zichzelf maar ook aanpasbaar aan uw noden.

Our personal AI assistant

Context

Moderne digitale tools laten toe om enorme hoeveelheden aan kennis op te slaan. Dit maakt het terugvinden en gebruiken ervan des te uitdagender.

Missie

Het maximale inzicht verwerven uit kennisbanken vol persoonlijke of gedeelde kennis door het inzetten van slimme AI taalmodellen.

Oplossing

Een AI copilot op basis van Large Language Models die niet enkel gevoed wordt met publieke, online data maar ook jouw interne bedrijfsdata.

Tomorrow's learning environment

Context

Terwijl onderwijs vandaag de dag is gestandardiseerd om grote groepen te bereiken, blijft (zelf)ontplooiing een uiterst persoonlijk proces. Hierdoor gaat enorm veel potentieel verloren.

Missie

Het vergemakkelijken van persoonlijke groei, binnen school- of bedrijfsomgeving, door leerprocessen volledig af te stemmen op de unieke kwaliteiten en behoeften van het individu.

Oplossing

Een toekomstgerichte leeromgeving op basis van AI-ontwikkelingen die het mogelijk maken om klassiek leren te transformeren tot een stimulerend proces van ontplooiing.

Intelligent document processing

Upfolio

Context

Documenten zijn alomtegenwoordig in bedrijven. Het handmatig verwerken en creëren ervan kost tijd en is in vele gevallen inefficiënt.

Missie

Het stroomlijnen en automatiseren van documentverwerking met de precisie van machine learning, zodat bedrijven zich kunnen richten op wat echt belangrijk is.

Oplossing

Een geavanceerde tool die met behulp van AI documenten automatisch verwerkt en vanuit (semi-)gestructureerde data op maat ontworpen documenten creëert.